Sera Djellore

Ndertojmë sera
të standarteve europiane

Montojmë sera të modeleve dhe madhësive të ndryshme sipas kërkesave të klientit. Çdo pjesë është e prodhuar në fabrikën tonë, dhe çdo pjesë montohet me profesionalizëm nga stafi ynë.

Projekti: Fshati Kozare – Kuçovë